Multi Vac spol. s r.o.

Poděbradská 289, Pardubice, 53009
Pardubický kraj

Velkoobchod se vzduchotechnikou (VZT potrubí, ventilátory, distribuční prvky, clony, vytápěcí jednotky, klimatizace, filtry, regulátory), poradenství týkající se vzduchotechniky, klimatizací, rekuperace, montáží VZT systémů, prodej malé bytové i velké průmyslové vzduchotechniky, návrhy a instalace dveřních a vratových clon, koupelnové ventilátory, montážní systém Multiplast, závěsný materiál, ostatní na wwww.multivac.cz.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ventos Energy Solutions, a.s.

Tovární 205/3, Rumburk 3-Dolní Křečany, 40761

Ing. Pavel Medek - MEDEKlima

Tř. Maršála Malinovského 278, Uherské Hradiště, 68601

TZB TECHNOLOGY s.r.o.

Provádíme dodávky a montáže vzduchotechnických a klimatizačních zařízení v kancelářských komplexech, obchodních a nákupních centrech, průmyslových objektech, veřejnoprávních prostorách, občanské výstavbě.Tyto dodávky provádíme tzv. „na klíč“ včetně dodávky a montáže MaR těchto zařízení, oživení, uvedení do provozu a zaučení obsluhy před uvedením do provozu.

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

SOREX s.r.o.

Společnost SOREX s.r.o. se sídlem v Hostomicích je specializovaná firma na poskytování služeb v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Nabízíme kompletní servis klimatizací včetně montáže, projektování a měření a regulace systémů. Nejenže se zaměřujeme na bytovou a kancelářskou klimatizaci, ale také na instalaci a údržbu tepelných čerpadel. Dále zajišťujeme servis a údržbu vzduchotechnických systémů. S našimi zkušenostmi a odborným týmem jsme schopni poskytnout profesionální a spolehlivé služby v oblasti klimatizace a tepelných čerpadel."

KIFO s.r.o.

Našim zákazníkům nabízí kompletní řešení dodávek, montáže a servis klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel a ventilačních jednotek, které jsou na našem trhu již řadu let a moderní technologie výrobků je zárukou nejvyšší kvality.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.