SEDCO s.r.o.

Průmyslová 3143/5, Prostějov, 79601
Olomoucký kraj

On-line malo i velkoobchod sportovním zbožím a potřebami. Široká nabídka pro zimní a letní sporty, přímý výrobce a dovozce, vše skladem, expedice do 24 hodin. Nabízíme míče GALA, MIKASA, ADIDAS,stolní tenis DHS, badminton, tenis a squash WISH. Chrániče, fitness, aerobic, rotopedy a eliptikaly, floorball UNIHOC, hokej, sáně, snowboardy, lyže BLIZZARD, přilby, brusle BOTAS,kolečkové brusle ACTIVE, skateboardy, plavecké potřeby, bazény a čluny, činky, box a judo, potápěčské potřeby, stany a camping

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Daniel Dobš

Společnost Daniel Dobš se sídlem v PRAHA 912 - DOLNÍ POČERNICE je specializovaná firma, která se zabývá výrobou a prodejem nábytku, židlí, sedaček a stolů. V naší široké nabídce naleznete také elegantní kovový nábytek, který se hodí do moderního prostředí. Jsme odborníky na garažové brány a provádíme i zámečnické práce. Sledujeme nejnovější trendy a poskytujeme špičkovou kvalitu produktů a služeb.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.