VI-PORŠ s.r.o.

Beranových 65, Praha 18, Letňany, 19900
Hlavní město Praha

Zabýváme se výrobou hydraulických a lanových plošin pro skladovací haly, zdvihacích hydraulických zařízení, výtahů, výtahových šachet, ocelových konstrukcí, jeřábů, jeřábových drah, kladkostrojů, parkovacích plošin a speciálních hydraulických zařízení a páternosterové regálové systémy.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CHARVÁT CTS a.s.

Společnost CHARVÁT CTS a.s. se specializuje na špičkové strojírenské výrobky, zejména na nástavby nákladních a užitkových automobilů, stroje a zařízení pro zemědělce, armádu i ostatní zákazníky. Nabízíme široký sortiment jednoramenných, dvouramenných a traktorových nosičů kontejnerů, stejně jako montáž všech typů mechanismů na podvozky nákladních automobilů a návěsů. Sídlo společnosti se nachází v Okřínku.

DIMER, spol. s r.o.

DIMER je jedním z největších českých výrobců a dodavatelů těsnění, těsnících prvků a komponentů. Jsme dodavatel s nejširším sortimentem těsnění jak co do tvarů, typů, profilů, tak co do materiálového provedení abychom optimálně vyřešili a dokonale uspokojili vaše potřeby pro podmínky konkrétní aplikace. Náš sortiment obsahuje těsnění pro hydrauliku, pneumatiku, strojní celky, potrubní systémy, čerpadla, agregáty, přírubové spoje, mechanické ucpávky, plochá těsnění, kroužky, gufera, atd. atd.

Výtahy Sýkora s.r.o.

Dodáváme a montujeme nové výtahy, včetně výtahových šachet. Odstraňujeme všechna bezpečnostní rizika dle inspekčních prohlídek, zlepšujeme užitné vlastnosti výtahů včetně řešení bezbariérového přístupu do výtahu. Společně s rekonstrukcí výtahu Vám nabízíme také renovaci stávajícího zábradlí schodiště, nebo montáž nového zábradlí. Změníme Vám tedy vzhled celého domu.

Výtahy Vaněrka, s.r.o.

Dodáváme výtahy „na klíč“ a zajistíme potřebnou dokumentaci včetně stavebního povolení. Zajistíme vše od nabídky přes projekci, výrobu, montáž až po servis a pozáruční servis.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.