EUbuilding a.s.

Pištín 91, Pištín, 37346
Česká Republika

EUbuilding a.s. realizuje všechny druhy staveb v odvětví pozemního stavitelství – od základů až po stavby na klíč jak rodinných, panelových domů, tak prostorových ploch, hal, supermarketů a dalších staveb. Stavby na klíč nabízíme včetně projektové dokumentace, zahajovacích a dokončovacích prací. Klempířské a zámečnické práce vč. výroby prvků.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Lesostavby Třeboň a.s.

Mezi hlavní náplně naší společnosti Lesostavby Třeboň a.s. patří: výstavba komunikací – od lesních cest až k silnicím, náročné ekologické stavby – revitalizace vodních toků, vodohospodářské stavby – výstavbu a rekonstrukce rybníků, vodních toků, čistíren odpadních vod, vodovodů a kanalizace bytová výstavba

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

Project Outdoor s.r.o.

Specializujeme se na návrhy a stavbu lanových center, lanových parků, dobrodružných hřišť, adrenalinových skoků a sjezdů a dětských hřišť. Na trhu s lanovými aktivitami jsme od roku 2000 a postavili jsme přes 250 lanových center a parků u nás a v zahraničí. Za dobu našeho působení jsme postavili přes 250 lanových center u nás a v zahraničí. Navrhneme Vám vhodný typ lanového areálu dle Vašeho záměru a vypracujeme profesionální vizualizaci. Provedeme kompletní dodávku a realizaci stavby v souladu s platnými českými a evropskými normami. Areály mají certifikát vydaný nezávislou certifikační firmou na jehož základě Vám vystavíme Prohlášení o shodě. S námi máte jistotu servisu a bezpečnostní revize lanových center a parků.

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

David Lacina

Nabízíme veškeré vodoinstalatérské práce a topenářské práce,dodávky a poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie,výpočty a návrhy topných systémů,servis sanitární techniky,čištění odpadů elektrickým čističem,montáže a výměny vodoměrů, rekonstrukce koupelen na klíč,asanace studní,čerpání zatopených sklepů a pod, výměny stoupaček, rozvody stlačeného vzduchu,zpracovávání projektů tepelných čerpadel, jádrové vrtání do průměru 108 mm, čištění odpadů elektrickým pérem a další.

BAUTECHNOLOGY a.s.

Naše firma se specializuje na odvlhčení zdiva injektáží WetBRICK gelem a na dezinfekci vzduchu a prostor. Odvlhčujeme HISTORICKÉ BUDOVY,ČINŽOVNÍ DOMY, RODINNÉ DOMY,HOSPODÁŘSKÉ BUDOVY,CHALUPY,CHATY,FIREMNÍ OBJEKTY.... WetBRICK gel spolehlivě funguje u všech typů zdiva (kámen,cihla,ytong,porotherm,atd.), působí proti vlhkosti vzlínáním od základů domu, z boku a dokonce i proti tlakové vodě. ZÁRUKA 10 LET, prověřená funkčnost 30 let. Dezinfekce vzduchu, likvidace virů, bakterií, plísní.

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

SYTYS.cz s.r.o.

Realizujeme výstavbu a rekonstrukci silnic,parkovišť,chodníků a dalších zpevněných ploch, cyklostezek,polních a lesních cest,zemní práce a terénní úpravy revitalizace městských parků, ulic, náměstí.Výstavba, rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí měst a obcí vč. přípojek, protipovodňová opatření, hydrotechnické stavby, úprava koryt vodních toků provádění betonových monolitických konstrukcí, inženýrských objektů, zdí a retenčních nádrží, pozemní stavitelství – občanské a průmyslové stavby

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.