Milán Navrátil - ELEKTRO

Čechy 104, Čechy, 75115
Olomoucký kraj

Dopravní a manipulační technika, zdvihací zařízení - práce, půjčovny, prodej, provádíme zdvihací práce pomocí montážní plošiny. Elektro - servis, elektroinstalační práce, revize, elektromontáže.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Jan Kaplan

Nabízíme kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce jak v oblasti silnoproudu tak i slaboproudu. Domácí a průmyslové elektroinstalace. Rozvody datových linek. Kompletní rozvody eletřiny, kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy, rekonstrukce starých elektroinstalací atd.

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Miroslava Rynekrová

Elektroinstalace, revize elektro a to vč. prostředí s nebezpečím výbuchu a vysoké napětí, opravy elektro, servis elektro, rekonstrukce elektro, elektrické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, zvonky, videotelefony, protipožární ucpávky, Non Stop Servis Elektro, školení pro firmy, i soukromé osoby, projektování, poradenská činnost, řízení staveb a drobné zámečnické a stavební činnosti při rekonstrukcích bytů a domů.

Michal Krasl

Revize elektro bez omezení napětí v objektech tř.A a B, revize elektro ve zdravotnictví, revize el.spotřebičů, el.nářadí a zdravotní techniky, revize hromosvodů, elektroinstalace, školení z vyhl.50/sb78.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.