Schönherr Rechtsanwälte GmbH, organizační složka

Jindřišská 937/16, Praha 1 Nové město, 11000
Česká Republika

Pražská kancelář, založená v roce 1992 přední německou advokátní kanceláří, se stala součástí advokátní kanceláře Schönherr v roce 2009. Z původního zaměření na právní poradenství zahraničním investorům při jejich podnikání v České republice a na Slovensku se pražská kancelář v průběhu let vypracovala mezi renomované advokátní kanceláře poskytující služby jak domácím, tak mezinárodním klientům, a to ve všech oblastech jejich podnikání. Pražská kancelář Schönherr poskytuje právní poradenství zejména v oblastech fúzí & akvizic, právních vztahů k nemovitostem, bankovnictví a financí, práva obchodních společností, soutěžního práva & práva EU, práva duševního vlastnictví, pracovního práva a dalších. Spokojenost klientů s poskytnutými právními službami se odráží v řadě prestižních ocenění, např. v opakovaném umisťování našeho týmu na předních příčkách v hodnocení mezinárodních právních publikací Chambers Europe, Legal 500 a IFLR1000.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.