Obchod strategie s.r.o.

Kateřinice 32, Kateřinice, 74258
Moravskoslezský kraj

Klempířské, tesařské, pokrývačské práce, izolace. Prodáváme řezivo, krovy, OSB desky, palubky, veškeré krytiny a střešní okna. Ekologická likvidace eternitu. Bourání střech a likvidace odpadů. PRODEJ STAVEBNÍCH MATERIÁLŮ ZA NÍZKÉ CENY! VELKOOBCHOD ARTI, FERRARI, OSANN. Maloobchod s dětským zbožím, hračky, sport, drahé šperky, nábytek, bazény, sauny, zahradní technika, krmiva, pneumatiky, telefony, bytový textil a další

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Linea střechy, s.r.o.

Pro Vaši stavbu navrhneme a vyrobíme dřevěnou vazníkovou střešní konstrukci, dodáme vázaný krov, konstrukci z masivního dřeva. Jsme dodavateli střech na klíč. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.

Libor Báča

Bobkova 737/24, Praha 9 - Černý Most, 19800

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

VIP Bazény s.r.o.

Vyrábíme a prodáváme sklolaminátové bazény – kruhové, obdélníkové, oválné. Dodáváme i zastřešení, technologii bazénů, filtrace a zajišťujeme bazény i tzv. na klíč. Dále vyrábíme, skluzavky, skokanská prkna. V naší nabídce najdete zastřešení pro průmyslové objekty, polaminování, krycí prvky, zakázkové práce.

TESAŘI CZ s.r.o.

Provádíme profesionální demontáže, demolice, ale i výměny veškerých dřevěných tesařských částí domů a objektů, jako jsou: střešní krovní konstrukce, podlahové a stropní trámové konstrukce, podlahová prkna, dřevěné prkenné opláštění domů ze sluncem opálených prken

Josef Dostál MyDos

Jsme truhláři tělem i duší. Vy diktujete, my vyrobíme. Tesař, truhlář, interiérové dveře, vinylové podlahy klik, kompletní schodiště prostě vše co se dřeva týče. Stavíme také i dřevostavby.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

METSTAV s.r.o.

Licibořice 18, Licibořice, 53823

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.