QUITEC s.r.o.

Na Vyhlídce 1291, Mníšek pod Brdy, 25210
Česká Republika

Dodáváme techniku pro byznys. Jsme experti na pokladní systémy, řídicí, platební a informační systémy. Specializujeme se na technologie čerpacích stanic pohonných hmot. Dodáváme pokladní systémy pro veřejné čerpací stanice, bezobslužné tankovací automaty pro veřejné i podnikové čerpací stanice, měření hladin v nádržích, ovládání závor a vrat. Zajistíme kompletní dodávku technologie pro čerpací stanici i výstavbu celé čerpací stanice na klíč. Dodáme ocelové nádrže, plastové nádrže, výdejní stojany, tankovací automaty, řídicí a pokladní systém. Zautomatizujeme vaši čerpací stanici a zajistíme její ekologický a bezobslužný provoz. Umožníme vám samoobslužný prodej pohonných hmot vašim smluvním partnerům. Případně dodáme tankovací automat na platební karty a hotovost, který zajistí prodej široké veřejnosti. S našimi řídicími systémy budete mít svou čerpací stanici plně pod kontrolou. Postavíme vám a nebo zmodernizujeme stávající olejové hospodářství. Zajistím ečistý a monitorovaný výdej nových olejů a sběr vyjetých olejů ve vašem autoservisu. Dodáme kontejnery, čerpadla, potrubí, navijáky, hadice a výdejní pistole. Instalujeme průtokoměry, ovládací ventily a řídicí elektroniku s obslužným terminálem. Každá kapka oleje bude evidována.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

Ing. Dana Rosolová, MBA

Vývoj software na zakázku.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.