Pension u Nosků

Okružní 1350, Smržovka, 46841
Liberecký kraj

Pension "U Nosků" nabízí pěkné ubytování rodinného typu v klidné části obce Smržovka, nedaleko lesa, na turistické trase směr Muchov a Černá Studnice. Místo je ideální pro wellness a relaxační pobyty a pro rodinnou rekreaci. Nabízíme Vám ubytováním se snídaní nebo s polopenzí ve dvoulůžkových pokojích s vlastní sociálním zařízením a WC (s možností přistýlky). Máme pro Vás připraveny některé programy určené k udržení a vylepšení dobrého psychického a zdravotního stavu popř. k úpravě Vaší tělesné schránky. Pro ženy program relaxací proti celulitidě spojený s odpočinkem od běžného denního shonu a pracovního vytížení s možností úbytku několika cm na obvodu vybraných partií (stehna, zadeček a bříško). Co nabízíme? Dnes můžete nalézt mnoho těchto pobytů ve všech lázních v ČR, které dnes již neslouží jen pro klasickou léčbu, ale jsou to komplexy pro wellness a relaxaci. Tato nabídka je v soukromí v malém počtu osob v intimním prostředí. Kromě různých druhů zábalů, koupelí a masáží, můžete z naší nabídky využít, skořicový tlakový zábal a následná lymfatická přístrojová masáž - lymfodrenáž (lymfoven). V zahradě je zastřešený bazén se solárním ohřevem, ohniště, krb, venkovní posezení, pískoviště, houpačky. Parkování je možné na uzavřeném parkovišti u pensionu. Zastávka ČD je vzdálena 200 m od pensionu, zastávka ČSAD 300 m. Penzion nabízí celkem 10 lůžek ve 4 pokojích se sprchami a WC (možnost 2 přistýlek). V přízemí penzionu se nachází jídelna a společenská místnost. Snídaně je zahrnuta v ceně ubytování. Hosté si mohou přiobjednat polopenzi (150 Kč). V létě je možné využít zvenkovní bazén se solárním vyhříváním i nedaleké tenisové kurty (400 m). Trasy pro pěší výlety a cykloturistiku vedou kolem domu. V zimě můžete na lyže. Ski areál Tanvaldský Špičák, Jizerské hory, je vzdálen 5 minut autem, Harrachov 15 km. Plavecký bazén s tobogány a kryté kluziště v Jablonci 10 km. Celoročně jsou k dispozici sauna, klasické, relaxační, medové a konopné masáže, wirpool, bylinné, solné, medové, rašelinové, konopné a perličkové koupele, skořicové tlakové zábaly a lymfomasáže/lymfoven, oxygenoterapie.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.