HARM s.r.o.

Vrážská 1562/24a, Praha 5 - Radotín, 15300
Hlavní město Praha

Stavby na klíč, nová výstavba, zakládání staveb, krovy a střechy, elektro, UT, rekonstrukce a revitalizace. Výroba a montáže oken (plast, EURO, AL). Pronájmy věžových jeřábů. Prodej hotových projektů RD. Projekční činnost, rozpočty, plánování staveb.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

PROJEKTSTUDIO EUCZ, s.r.o.

Zaměřujeme se na zpracování a dodávku veškerých projekčních prací souvisejících s investiční činností. Jsme tým, který sestává ze zkušených profesionálů z oblastí architektury, stavebního inženýrství, designu a grafiky. PROJEKTSTUDIO bylo založeno v roce 1992.

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Mironstav s.r.o.

Jsme stavební firma, která působí v oboru stavebnictví od roku 2010. Nabízíme široký sortiment služeb : rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, rekonstrukce, obnova památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Milan Smolný

Oráčov 157, Oráčov, 27032

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.