AEROCENTRUM spol s r.o.

Václavské náměstí 808/66, Praha 1, Nové Město, 11000

Stavebně-montážní práce (SMP, montáže střešních konstrukcí, montáže sloupů vysokého napětí, montáže lyžařských lanových drah včetně betonáže patek, osazování GSM vysílačů, klimatizačních jednotek a jiných technologií na výškové budovy, instalace radio a telekomunikačních antén, tahání vodičů vysokého napětí, přeprava rozličných atypických břemen (i letadel) v podvěsu, doprava materiálů ve vysokohorském a nepřístupném terénu, lesního hospodářství, přibližování dřeva z nepřístupných horských oblastí, národních parků a chráněných oblastí, vápnění lesů, hnojení lesních porostů, postřiky proti škůdcům, vynášení sazenic, transportní lety, reklamní lety, lety pro záchranu osob, letecké kontroly liniových staveb (plynovodů, ropovodů, produktovodů, vysokého napětí), rekognoskační lety, hašení požárů, letecká hasičská služba, hlídkovací lety, přepravní lety, outdoorové akce, paravýsadky, fotolety a filmování, výcvik pilotů vrtulníku v letecké škole, letecké práce v zemědělství (LCHČ, postřiky proti škůdcům), a další letecké práce podle požadavků zákazníků.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

AGROCENTRUM ZS, s.r.o.

Základním pilířem je prodej a servis traktorů, sklízecích mlátiček a lisů MASSEY FERGUSON a traktorů VALTRA. Zajišťujeme i prodej a servis strojů pro lesnictví, především speciální lesní traktory VALTRA, navijáky a vyvážecí soupravy a různé štěpkovače. V sortimentu jsou i komunální stroje, traktory MF, LS, sekačky WALKER a STIGA a další malá mechanizace. Nedílnou součástí jsou také dodávky olejů , ale i dalšího spotřebního materiálu, jako síťoviny, folií, spotřebních ND a nářadí.

Zemní a dopravní stavby Hrdý Milan, s.r.o.

Naše společnost se zabývá následující činností: strojní zemní práce, výkopové práce a přípravné práce pro stavby, nákladní autodoprava, demolice budov a staveb, recyklace stavebních odpadů, nakládání s odpady vyjma nebezpečných, práce autojeřábem, lesnická činnost, práce prováděné hornickým způsobem a hornická činnost, opravy silničních vozidel, prodej zeminy, štěrků písků a recyklátů

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.