PERFORMIA, spol. s r.o.

Türkova 2332/1, Praha 11, Chodov, 14900
Česká Republika

Téměř 4 000 firem, které jsou si vědomy důležitosti správného a efektivního výběru pracovníků se již staly klienty Performia. Společnost PERFORMIA ČESKÁ REPUBLIKA si vzala za cíl vnést do najímání personálu ve firmách systém a samostatnost, což přispěje k jejich stabilitě a expanzi. PERFORMIA ČESKÁ REPUBLIKA zahájila svou činnost v roce 2004 a tím se připojila ke skupině 20 zemí světa, která poskytuje nejmodernější systém efektivního najímání. Celosvětově jsme již otestovali 400 000 kandidátů, což je okolo 70 000 testů ročně. Dotazníky a testy jsou dostupné na internetu a to v 35 jazykových mutacích. Další dostupné služby - vnitrofiremní personální audit Říká se, že největší bohatství firmy jsou její lidé. Toto může být pravda, pokud jsou tito lidé ti praví. Prozkoumejte svůj tým a zjistěte, zda jsou vaši lidé produktivní a na jaký typ práce se hodí. Kde je můžete podpořit a kde se rozhodnout pro výměnu. Ochraňte své nejlepší pracovníky a odhalte rezervy ve svém týmu. Plánujete reorganizaci nebo trénink? Na co přesně se zaměřit, abyste byli v těchto akcích přesní a efektivní? Tyto informace získáte, díky službě Audit. Screening (prosévání): Poznáte vždy bezpečně, který z kandidátů je opravdu výkonný a upřímně odpovídá na vaše dotazy? Není to vždy snadné. Kandidáti se snaží „zabodovat“ a vyzrát na Vás jako zaměstnavatele. Nespoléhejte se tedy jen na dojem a získejte informace, které Vám pomohou se rozhodnout s přihlédnutím k budoucnosti. Prověřením kandidátů v oblasti produktivity a osobnosti získáte cenné informace, které ovlivní Vaše správné rozhodnutí. Ať už máte mnoho kandidátů nebo jen pár, vždy je dobré mít více informací. Použijte nástroj na rychlé rozpoznání dobrých pracovníků od těch, kteří se jen prezentují. Performia licence: Do rukou se Vám dostává efektivní nástroj k výběru a hodnocení personálu. Váš osobní trénink a také celkový systém Performia má za cíl, dostat Vaše zvládání problematiky najímání personálu na profesionální úroveň a pod plnou kontrolu. Buďte samostatní a nezávislí, využijte flexibilitu systému na maximum. Systém obsahuje více než desítku dotazníků a testů, které Vám usnadní orientaci v osobnosti kandidáta. Prostřednictvím intenzivního tréninku získáte know-how od vytváření inzerátu až po efektivní etablování nového pracovníka na post. Interspeedia Díky tomuto systému můžete jednoduše ušetřit 55% nebo i více z vaší administrativní práce a komunikace související s přijímáním pracovníků. A co je ještě důležitější, budete schopni zachytit ty rychlé a produktivní kandidáty, kteří chtějí a potřebují rychlou odpověď, a které byste jinak ztratili.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Easy Tax & Advisory s.r.o.

Společnost vznikla v září 2015, kdy byla založena majitelem firmy, který se již více něž 10 let pohybuje v oblasti účetnictví a daní. Poskytujeme účetní a daňové poradenství, a vedení on-line účetnictví. Svým klientům připravíme vždy řešení na míru.

TH.data a.s.

Nabízíme komplexní servis ve finanční, účetní, daňové a mzdové oblasti pro podnikatelské i nepodnikatelské subjekty, tuzemské i zahraniční. Poskytované služby provádíme v rozsahu a šíři odpovídající všem potřebám a požadavkům klientů od řešení aktuálních jednotlivých záležitostí po kompletní outsourcing dané oblasti. Díky našim znalostem, dovednostem a flexibilitě, pomáháme klientům snížit náklady, zvýšit výkonnost firmy a dosahovat stanovených cílů. S

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.