Jaroslav Štrůbl

Ořešínská 22/108, Brno - Jehnice, 62100
Jihomoravský kraj

Naše firma prodává a montuje plastová, dřevěná a hliníková okna. Dále nabízíme prodej a montáž dveří, garážových vrat a dalšího příslušenství. Na trhu jsme od roku 2003.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

CABAL Moravia s.r.o.

Jsme montážní firma zabývající se zasklením lodžií, balkónů, teras a dělících příček v interiéru. Zabýváme se i výměnou balkónového zábradlí, zastřešení teras a altánů. V oboru máme 25-letou zkušenost a nabízíme montáž vysoce kvalitních a ověřených systémů zasklení. Některé systémy si můžete vyzkoušet u nás na provozovně. Veškeré montáže provádíme jak u jednotlivých zakázek, tak i na kompletních realizacích panelových či cihlových domů.

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

PROMONT střešní okna s.r.o.

Naše společnost PROMONT střešní okna s.r.o. se již mnoho let zabývá dodávkou, montáží, servisem a poradenstvím v oblasti střešních oken. Specializujeme se pouze na střešní okna a v tomto oboru jsme jednou z mála takto zaměřených firem na trhu. Střešní okna prodáváme a montujeme již více jak 15 let. Za tuto dobu jsme realizovali montáže několika tisíc střešních oken. Nabízíme zaměření a poradenství střešních oken ZDARMA v místě stavby či rekonstrukce, tzn. přímo u Vás doma. Pro stavební a obchodní firmy nabízíme pružné a množstevní rabaty. Střešní okna Fenestra Thermical vyhovují podmínkám programu Zelená úsporám.

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

PRAKTIC, spol. s r.o.

Společnost PRAKTIC, spol. s r.o. sídlící v Pištíně, se specializuje na výrobu a prodej žaluzií, rolet a stínící techniky. Nabízíme široký sortiment výrobků pro útulné a pohodlné bydlení, včetně rolet, záclonových kolejniček, žaluzií, garnýží a dalších stínících produktů. Jsme český výrobce s tradicí a zkušenostmi, který se zaměřuje na kvalitu a spokojenost zákazníků.

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.