Luboš Jelínek

Hakenova 1121/28, Poděbrady - Poděbrady III, 29001
Česká Republika

Zaměřujeme se na stavby a rekonstrukce chodníků, parkovišť, zpevněných ploch, parkovacích stání, pozemních komunikací, odstavných ploch, venkovních ploch a cest. Dále pro Vás zhotovíme kanalizace, vodovody a inženýrské sítě. Realizujeme oplocení, okrasné a opěrné zdi. Provádíme zemní práce, demolice, rekonstrukce,

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SYTYS.cz s.r.o.

Realizujeme výstavbu a rekonstrukci silnic,parkovišť,chodníků a dalších zpevněných ploch, cyklostezek,polních a lesních cest,zemní práce a terénní úpravy revitalizace městských parků, ulic, náměstí.Výstavba, rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí měst a obcí vč. přípojek, protipovodňová opatření, hydrotechnické stavby, úprava koryt vodních toků provádění betonových monolitických konstrukcí, inženýrských objektů, zdí a retenčních nádrží, pozemní stavitelství – občanské a průmyslové stavby

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

Richard Wiehl

Zlatá Olešnice 172, Zlatá Olešnice, 46847

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

RYVE - MONT s.r.o.

Stavební firma zaměřená na provádění zateplení fasád, zednické práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, rekonstrukce bytových jader, stavby rodinných domů atd. Preferuji Prahu a okolí.

Viliam Mészáros

Realizuji veškeré zemní a výkopové práce, demolice i s odvozem suti. Dále se zaměřuji na výstavbu rodinných domů na klíč. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat na tel.: 731889423

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

LAKOMIRAVA s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví,realizujeme: úpravy a rekonstrukce bytových jader, bytů a kancelářských prostor, rekonstrukční práce většího rozsahu, novostavby, provádíme opravy fasád a střech, běžnou stavební údržbu, drobné opravy. Stavby na klíč provádíme jako soubor ucelených služeb a stavebních prací. Provádíme práce jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické a obkladačské, malířské a lakýrnické, instalatérské, topenářské apod. Realizujeme zakázky od 200tis. Kč.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.