Nikolas Javorský

Katovice, Zahradní 483, Katovice, Zahradní 483, 38711
Jihočeský kraj

Provádíme kominické práce, čištění, vložkování, vícevrstvé odvětrání, výškové práce, měření emisí a měření účinnosti spalovacích zdrojů do 50kw. Poskytujeme kamerové prohlídky, revize a kontroly spalinových cest dle nařízení č. 91/2011..,plynové kotle,oprava plynových kotlů, výměna plynových kotlů,revize plynových kotlů, krby, interiérové krby

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

KOMISTAVO plus s.r.o.

Na strži 2102/61a, Praha 4, 14000

Topení-Středa s.r.o.

Střekovská 1345/16, Praha 8 - Kobylisy, 18200

Pavel Kroupa

Pavel Kroupa se sídlem v Praze 8 - Kobylisy se specializuje na výrobu a montáž vložek, krbů, komínů a krbových kamen. V naší nabídce naleznete široký sortiment krbů různých stylů a designů. Dále se zabývá stavbou krbu a poskytuje kompletní servis v oblasti teplovodních systémů. Snažíme se poskytovat našim zákazníkům kvalitní a spolehlivé produkty, které vyhovují nejnovějším normám a standardům.

Jiří Ort

Svým zákazníkům nabízíme vodoinstalační a topenářské práce, revize plynu, rekonstrukce koupelen i montáže topení a plynovodů.

INSTAMA, s.r.o.

Naše firma provádí instalatérské a topenářské práce.

Michal Krasl

Havraň 147, Havraň, 43501

CSTfire s.r.o.

Vyrábíme univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT na spalování dřevní štěpky, drceného dřeva, dřevotřísky, hoblin, měkkých briket a pelet o výkonech 40 až 500 kW vhodné pro průmyslové haly, stolařské dílny i školy, bytové domy či projekty CZT. Prodej a montáž invertorových tepelných čerpadel.

Výtahy Sýkora s.r.o.

Dodáváme a montujeme nové výtahy, včetně výtahových šachet. Odstraňujeme všechna bezpečnostní rizika dle inspekčních prohlídek, zlepšujeme užitné vlastnosti výtahů včetně řešení bezbariérového přístupu do výtahu. Společně s rekonstrukcí výtahu Vám nabízíme také renovaci stávajícího zábradlí schodiště, nebo montáž nového zábradlí. Změníme Vám tedy vzhled celého domu.

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.