A77 architektonický ateliér Brno, s.r.o.

Taussigova 3464/21, Brno, 61500
Česká Republika

Architekti projekční kanceláře A77 se specializují na rekonstrukce památek a sakrálních staveb, průmyslové, sportovní, obytné i administrativní novostavby. Kancelář projekčně zajišťuje studie, zastavovací studie, projekty pro územní řízení, projekty pro stavební povolení, projekty pro realizaci novostaveb i rekonstrukcí a projekty interiérů. Kancelář zajišťuje technický dozor, kolaudaci, výběrová řízení. Pokud tedy hledáte komplexní projekční služby, obraťte se na projekční kancelář A77.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Jiří Červený

Cihlářská 743/58, Plzeň - Litice, 32100

Innovative Design, s.r.o.

Specializujeme se na kompletní realizace staveb a interiérů od návrhu až po samotnou realizaci. Od první společné myšlenky až po dokonalý, vybavený a plně funkční interiér. Firma se zabývá návrhy a realizací staveb, interiérů, výrobou nábytku, rekonstrukcemi, dodáním kompletního vybavení (vestavěné skříně, kuchyně apod.) Působíme po celé České republice.

PROJEKTSTUDIO EUCZ, s.r.o.

Zaměřujeme se na zpracování a dodávku veškerých projekčních prací souvisejících s investiční činností. Jsme tým, který sestává ze zkušených profesionálů z oblastí architektury, stavebního inženýrství, designu a grafiky. PROJEKTSTUDIO bylo založeno v roce 1992.

Atelier GHM, v.o.s.

Atelier GHM, v.o.s., sídlící v Opavě - Předměstí, je specializovanou společností zabývající se projektovou činností a poskytováním architektonických a inženýrských služeb. Naše profesionální tým projektantů se zaměřuje na tvorbu projektové dokumentace a návrhů pro různé typy staveb a rekonstrukcí. Jsme odborníci na projekty domů, interiérů a rekonstrukční práce. S našimi schopnostmi v oblasti projektových prací vám pomůžeme získat stavební povolení a efektivně řídit váš projekt od začátku až do konce. Naše společnost je synonymem pro kvalitu, preciznost a inovaci ve stavebnictví.

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

Ing. Jana Kurzová

Nabízím architektonickou činnost: zajišťuji stavební projekty na rodinné domy, projekty na rekonstrukce, projekty na přístavby a veškeré projekty potřebné k realizaci, jsem schopná zajistit.

Attila Kis

Stavební dozor.

Josef TOMÁŠEK - projekty elektroinstalace

Dolní 192/32, Žďár nad Sázavou 1, 59101

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.