Mars Svratka, a.s.

Libušina 194, Svratka, 59202
Vysočina

Společnost MARS Svratka a.s. se zabývá zpracováním kovů - především lisováním, svářením, obráběním, stáčením plechu, montáží a povrchovými úpravami (lakování práškovými plasty, galvanické zinkování). Dle představy zákazníka jsme schopni zajistit výrobu zboží stejně jako konstrukční návrh a zhotovení nástrojů a přípravků. Mezi naše hlavní výrobky patří dopisní schránky v různých provedeních, skříňky na nářadí, dílenské stoly a skříně, odpadkové koše, lopatky, kouřové příslušenství (roury, kolena, zděře, růžice, víčka - o různých poloměrech), kamna na dřevo, termosy na přepravu jídla, ukládací bedny, petrolejové lampy, nábytkové kování atd.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

AP nástrojárna s.r.o.

Kopanická 325, Vizovice, 76312

DIMER, spol. s r.o.

DIMER je jedním z největších českých výrobců a dodavatelů těsnění, těsnících prvků a komponentů. Jsme dodavatel s nejširším sortimentem těsnění jak co do tvarů, typů, profilů, tak co do materiálového provedení abychom optimálně vyřešili a dokonale uspokojili vaše potřeby pro podmínky konkrétní aplikace. Náš sortiment obsahuje těsnění pro hydrauliku, pneumatiku, strojní celky, potrubní systémy, čerpadla, agregáty, přírubové spoje, mechanické ucpávky, plochá těsnění, kroužky, gufera, atd. atd.

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

KRÁLOVOPOLSKÁ STEEL, s.r.o.

Křižíkova 2989/68a, Brno - Královo Pole, 61200

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.