PSDS s.r.o. - projekce, statika, dopravní stavby

Trabantská 673/18, Praha 9 - Satalice, 19015
Česká Republika

Provádíme statické a dynamické výpočty a posudky (zemětřesení, výbuchy, exploze). Dále projekty pozemních a dopravních staveb (pozemní komunikace, zpevněné a manipulační plochy, připojení pozemků na komunikaci, železniční stavby, vlečky), sanace a rekonstrukce, speciální zakládání. Projekty na klíč vč. inženýrské činnosti.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Jiří Červený

Cihlářská 743/58, Plzeň - Litice, 32100

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

SYTYS.cz s.r.o.

Realizujeme výstavbu a rekonstrukci silnic,parkovišť,chodníků a dalších zpevněných ploch, cyklostezek,polních a lesních cest,zemní práce a terénní úpravy revitalizace městských parků, ulic, náměstí.Výstavba, rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí měst a obcí vč. přípojek, protipovodňová opatření, hydrotechnické stavby, úprava koryt vodních toků provádění betonových monolitických konstrukcí, inženýrských objektů, zdí a retenčních nádrží, pozemní stavitelství – občanské a průmyslové stavby

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

Josef TOMÁŠEK - projekty elektroinstalace

Dolní 192/32, Žďár nad Sázavou 1, 59101

Lesostavby Třeboň a.s.

Mezi hlavní náplně naší společnosti Lesostavby Třeboň a.s. patří: výstavba komunikací – od lesních cest až k silnicím, náročné ekologické stavby – revitalizace vodních toků, vodohospodářské stavby – výstavbu a rekonstrukce rybníků, vodních toků, čistíren odpadních vod, vodovodů a kanalizace bytová výstavba

Jiří Piňos

V oblasti průmyslových podlah se pohybujeme již od roku 2003. V projektových pracích od roku 2003. V provádění fasádních prací od roku 2009. Zkušenosti s prováděním průmyslových podlah jsou zúročeny více než 200.000 m2 již realizovaných ploch. Vzhledem k velikosti firmy jsme schopni provádět průmyslové podlahy v denním záběru až 2000 m2 a to v rámci celé ČR.

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

Profiaqua s.r.o.

Kanalizace, projekty kanalizací, čistírny odpadních vod.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.