RICHARD

Jáchymovská 64, Karlovy Vary, 36004
Karlovarský kraj

Výroba vjezdových bran vč. pohonů na dálk. ovládání. Dodávka a montáže. RODINNÉ DOMY- Garážová vrata sekční, výklopná, rolovací, markýzy, žaluzie, předokenní rolety, oplocení, kovovýroba. HOTELY A LÁZ. DOMY- Automatické dveře, parkovací systémy a park. zábrany, závory, vzduchové clony. PRŮMYSL- Automatické dveře, průmysl. vrata (sekční, rolovací, rychloběžná), mřížové rolety, protiprůvanové vratové clony, průmysl. brány, vzduchové clony, vyrovnávací nakládací můstky, těsnící límce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ventos Energy Solutions, a.s.

Tovární 205/3, Rumburk 3-Dolní Křečany, 40761

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

Daniel Dobš

Společnost Daniel Dobš se sídlem v PRAHA 912 - DOLNÍ POČERNICE je specializovaná firma, která se zabývá výrobou a prodejem nábytku, židlí, sedaček a stolů. V naší široké nabídce naleznete také elegantní kovový nábytek, který se hodí do moderního prostředí. Jsme odborníky na garažové brány a provádíme i zámečnické práce. Sledujeme nejnovější trendy a poskytujeme špičkovou kvalitu produktů a služeb.

PELLAMONT s.r.o.

Spojovací 559, Milovice - Mladá, 28924

Půjčovna Macek s.r.o.

Jsme firma, která se zabývá půjčováním profesionálních strojů a nástrojů a výrobou zámečnických produktů.

FORTELTEAM s.r.o.

Lidická 700/19, Brno - Veveří, 60200

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

Radek Krč

Koudelov 43, Vrdy, 28601

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.