Petr Valášek

Krkonošská 1108, Vrchlabí, 54301
Královéhradecký kraj

Vypan - výškové práce a nátěry. Nátěry fasády, nátěry střechy, spárování panelů, montáže okapů, opravy komínů, mytí eternitu a další práce ve výškách bez použití lešení. Více na www.vypan.cz

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Linea střechy, s.r.o.

Pro Vaši stavbu navrhneme a vyrobíme dřevěnou vazníkovou střešní konstrukci, dodáme vázaný krov, konstrukci z masivního dřeva. Jsme dodavateli střech na klíč. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.

JMB Profi s.r.o.

JMB Profi s.r.o. je společnost se sídlem v Praze 2, která se specializuje na provádění protipožárních nátěrů a poskytování malířských a natěračských prací. S více než 10 lety zkušeností v oboru, nabízíme profesionální a kvalitní služby pro zákazníky v Praze a okolí. Náš tým zkušených a kvalifikovaných pracovníků se vždy snaží splnit veškerá očekávání zákazníků a zajistit jim bezpečí a esteticky dokonalé výsledky. Společnost JMB Profi s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem pro veškeré potřeby v oblasti protipožárních nátěrů, malířských a natěračských prací.

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Jaroslav Král

Nabízím veškeré klempířské a pokrývačské práce, konstrukce krovu, montáž střešních oken, opláštění hal, montáž veškerých plechových krytin včetně dodávky materiálu, zdění komínů, montáž hromosvodu, izolace a zateplení střech. Spolehlivost, záruky, regionální ceny a dobré recenze spokojených zákazníků. Poptávka mailem, nebo tel. Mám 20 let praxe, spolupracuji s odborníky i v dalších profesích stavebních činností.

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

Ondřej Kraus

Firma se zabývá malířskou a natěračskou činností.

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.