Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

LAKOMIRAVA s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví,realizujeme: úpravy a rekonstrukce bytových jader, bytů a kancelářských prostor, rekonstrukční práce většího rozsahu, novostavby, provádíme opravy fasád a střech, běžnou stavební údržbu, drobné opravy. Stavby na klíč provádíme jako soubor ucelených služeb a stavebních prací. Provádíme práce jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické a obkladačské, malířské a lakýrnické, instalatérské, topenářské apod. Realizujeme zakázky od 200tis. Kč.

David Lacina

Nabízíme veškeré vodoinstalatérské práce a topenářské práce,dodávky a poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie,výpočty a návrhy topných systémů,servis sanitární techniky,čištění odpadů elektrickým čističem,montáže a výměny vodoměrů, rekonstrukce koupelen na klíč,asanace studní,čerpání zatopených sklepů a pod, výměny stoupaček, rozvody stlačeného vzduchu,zpracovávání projektů tepelných čerpadel, jádrové vrtání do průměru 108 mm, čištění odpadů elektrickým pérem a další.

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

Altryss, s.r.o.

Zaměření firmy je realizace interiérů. Hlavní zaměřením realizace zakázek jsou drobné i velké investiční akce. Realizujeme dřevěné podlahy všech typů konstrukcí a také podlahy renovujeme a to včetně historických. Pokládáme linolea, PVC a koberce. Provádíme podlahy sportovišť a průmyslových objektů. Pro všechny typy podlah provádíme přípravu a případnou sanaci podkladů a to i včetně frézování. Dodáváme Dřevěné konstrukce do interiérů a exteriérů, ploty, dělící stěny, pergoly a obklady stěn.

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

ALUSTYL - pro, s.r.o.

Navrhujeme a realizujeme zastřešení hliníkovou konstrukcí (altány, pergoly, zimní zahrady, vchodové stříšky a bazény). Dále nabízíme zasklení balkonů a lodžií rámovým nebo bezrámovým systémem a stínící techniku (vertikální a horizontální žaluzie), jak pro naše systémy, tak i do plastových oken.

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.