ATAcomp s.r.o.

J. A. Bati 5542, Zlín, 76006

Prodej a servis nové i repasované výpočetní techniky.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Agentura PANCÉŘ s.r.o.

Specializujeme se na ostrahu a ochranu osob a majetku. Nabízíme služby v oblasti facility managementu. Komplexní správa nemovitostí,energetický management budov. Komplexní služby požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochrany životního prostředí.Revize elektroinstalace,elektrospotřebičů,plynových nádob, tlakových nádob, zdvihacích zařízení a routerů. Služby po celé ČR. Zajišťujeme náhradní plnění povinnosti zaměstnávat osoby se zdravotním postižením.

SAP TECHNOLOGY

Servis, montáž a prodej zabezpečovacích systémů EZS, bezdrátového zabezpečení AJAX Bedo a kamerových systémů CCTV.

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Miroslava Rynekrová

Elektroinstalace, revize elektro a to vč. prostředí s nebezpečím výbuchu a vysoké napětí, opravy elektro, servis elektro, rekonstrukce elektro, elektrické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, zvonky, videotelefony, protipožární ucpávky, Non Stop Servis Elektro, školení pro firmy, i soukromé osoby, projektování, poradenská činnost, řízení staveb a drobné zámečnické a stavební činnosti při rekonstrukcích bytů a domů.

E*tech, spol. s r.o.

Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti slaboproudých elektroinstalací Vám můžeme nabídnout montáž EZS Jablotron, montáže kamerových systémů (CCTV), strukturované kabeláže (SK) a elektronických požárních systémů NSC Apollo (EPS), vstupních systémů či domovních zvonků pro rodinné domy.

HB ALARM spol. s r. o.

Nabízíme poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Hlavní zaměření na PZTS Poplachové zabezpečovací a tísňové systémy EPS Elektronická požární signalizace, CCTV Kamerové systémy, SKV Systém kontroly vstupu, SKS Strukturované kabelové systémy,Ozvučení,silnoproudé instalace, atd.V oblasti bezpečnostních systémů poskytujeme následující služby.Poradenská činnost, projekce včetně schválení na příslušných úřadech,dodávky a realizaci systémů, revize, záruční i pozáruční servis.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.