Ing. Josef Houdek

Smrková 316, Mukařov, 25162
Středočeský kraj

Dodáváme a montujeme : garážová vrata HÖRMANN, TRIDO, plastová okna a dveře REHAU vjezdové brány samonosné, pojezdové, křídlové centrální vysavače HUSKY rolovací systémy dekorativní stínící technika markýzy poskytujeme množstevní slevy !!!

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

Půjčovna Macek s.r.o.

Jsme firma, která se zabývá půjčováním profesionálních strojů a nástrojů a výrobou zámečnických produktů.

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

PELLAMONT s.r.o.

Spojovací 559, Milovice - Mladá, 28924

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

Zdeněk Matyšek

Výroba a montáž zimních zahrad, bazénových hal, atypických konstrukcí, hliníkových oken a dveří. Montáž stínících markýz. Výměny poškozených skel, servis okenních kování.

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

Daniel Dobš

Společnost Daniel Dobš se sídlem v PRAHA 912 - DOLNÍ POČERNICE je specializovaná firma, která se zabývá výrobou a prodejem nábytku, židlí, sedaček a stolů. V naší široké nabídce naleznete také elegantní kovový nábytek, který se hodí do moderního prostředí. Jsme odborníky na garažové brány a provádíme i zámečnické práce. Sledujeme nejnovější trendy a poskytujeme špičkovou kvalitu produktů a služeb.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.