EKOHOLD, spol. s r.o.

Viničné Šumice 465, Brno, Slatina, 66406
Česká Republika

Naše firma se zabývá tepelnými a akustickými izolacemi a stavební činností. Provádíme hrubé stavby, betonáže - základové desky, omítky, Sádrokartónové konstrukce, Střešní systémy.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Lesostavby Třeboň a.s.

Mezi hlavní náplně naší společnosti Lesostavby Třeboň a.s. patří: výstavba komunikací – od lesních cest až k silnicím, náročné ekologické stavby – revitalizace vodních toků, vodohospodářské stavby – výstavbu a rekonstrukce rybníků, vodních toků, čistíren odpadních vod, vodovodů a kanalizace bytová výstavba

DIAMANT UNIPOOL s.r.o.

Jsme výrobcem bazénů a bazénového zastřešení. Zaměřujeme se na vysokou kvalitu našich bazénů a zastřešení.

Izolace Grey s.r.o.

Vestecká 391, Vestec, 25242

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

Mironstav s.r.o.

Společnost Mironstav s.r.o. je stavební firma s dlouholetou tradicí od roku 2010, se sídlem v Praze 10 - Štěrboholech. Specializujeme se na stavbu rodinných a bytových domů, průmyslových staveb, rekonstrukce, obnovu památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce. S naší společností získáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty s garantovanou kvalitou a profesionálním přístupem. Jste-li na hledání spolehlivé stavební firmy, neváhejte nás kontaktovat!

HW - PANTY spol. s r.o.

Sanace vlhkého zdiva progresivní technologií HW SYSTEM (nerezové plechy) rakouský a evropský patent, jsme výhradní zástupci tohoto systému v ČR. Záruka, garance na statiku objektu. Rovněž provádíme klas. metody podřezání zdiva (řetěz. pilou a lanem).

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.