COLAS CZ, a.s.

Rubeška 215/1, Praha 9 - Vysočany, 19900
Česká Republika

Vlastní kapacitou se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích všech typů komunikací, dopravní infrastruktury pro průmyslová a obchodní centra. Ve vysoké kvalitě provádíme asfaltové kryty vozovek pozemních komunikací. Disponujeme vlastní obalovnou živičných směsí ASKOM VS 3T s hodinovým výkonem 160 t/hod. Působíme v Plzeňském a Karlovarském kraji.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Mironstav s.r.o.

Společnost Mironstav s.r.o. je stavební firma s dlouholetou tradicí od roku 2010, se sídlem v Praze 10 - Štěrboholech. Specializujeme se na stavbu rodinných a bytových domů, průmyslových staveb, rekonstrukce, obnovu památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce. S naší společností získáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty s garantovanou kvalitou a profesionálním přístupem. Jste-li na hledání spolehlivé stavební firmy, neváhejte nás kontaktovat!

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.