JCZ, s.r.o.

Maršovice 92, Nové Město na Moravě, 59231
Vysočina

Nabízíme inženýrskou výstavbu, ekologické stavby, skládky, zemní a bourací práce a výstavbu komunikací.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jiří Voseček

Firma provádí demolice a bourací práce.

L.N.O., s.r.o.

Maříkova 1899/1, Brno - Řečkovice, 62100

RONYTRANS, s.r.o.

Přívrat 1454/12, Brno-Žabovřesky, 61600

Viliam Mészáros

Realizuji veškeré zemní a výkopové práce, demolice i s odvozem suti. Dále se zaměřuji na výstavbu rodinných domů na klíč. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat na tel.: 731889423

LUKO - trávníky s.r.o.

Realizujeme sportovní plochy, dále rekonstrukce travnatých hřišť, regenerace a ošetřování trávníků, travní koberce. Nabízíme speciální travní hnojiva, travní osiva, automatické závlahové systémy, sportovní plochy s povrchy III. generace,víceúčelová hřiště, umělé povrchy a sportovní povrchy.

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Fair game s.r.o.

Postavíme Vám sportovní halu nebo sportovní povrch kdekoliv v celé ČR i Slovensku. Naše kurty jsou vždy podle předpisů a také v té nejvyšší kvalitě. Máme sebou roky cenných zkušeností v oboru a k tomu samé skvělé reference! Na základě zreallizovaných zakázek a zkušeností přímo z praxe dokážeme proměnit a přetvořiti Vaše zanedbané a nefunkční hřiště v moderní a relaxačně-sportovní místo k Vašemu aktivnímu odpočinku.

PETRUŽÁLEK A SYNOVÉ s.r.o.

Jsme českou rodinnou firmou, která vám poskytuje nákladní automobilovou přepravu, pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Součástí našich služeb jsou také demoliční a zemní práce. Dále vám nabízíme prodej písku, kačírku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy.

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

Richard Wiehl

Zlatá Olešnice 172, Zlatá Olešnice, 46847

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.