Jiří Pokorný

Jihlavská 1007/2, Žďár nad Sázavou, 59101
Vysočina

Provádíme veškeré tesařské a truhlářské práce, střechy a půdní vestavby na klíč, opravy střešních konstrukcí, dřevostavby, roubenky, chaty, zahradní domky, pergoly, altány, garáže, boxy pro dobytek, palubky, památky, hřiště, izolace a sádrokartony.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Kyrian Petr

Stádlec 145, Stádlec, 39162

Josef Dostál MyDos

Jsme truhláři tělem i duší. Vy diktujete, my vyrobíme. Tesař, truhlář, interiérové dveře, vinylové podlahy klik, kompletní schodiště prostě vše co se dřeva týče. Stavíme také i dřevostavby.

Libor Báča

Bobkova 737/24, Praha 9 - Černý Most, 19800

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.