GES-ELECTRONICS, a.s.

Studentská 1999/55a, Plzeň - Bolevec, 32300
Plzeňský kraj

Elektronické součástky, kabely, konektory, domácí elektro; audio, video, TV a PC příslušenství; akumulátory; baterie a repase aku; digitální měřící přístroje; LED sortiment; chemie. Radiokomunikace - stavby na klíč. Síť prodejen po celé ČR a e-shop.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

P & V Elektronic, s.r.o.

Jsme společnost se zaměřením na výrobu vinutých a mechanických dílů, jejichž hlavní uplatnění se nachází v elektronice a elektrotechnice. Disponujeme moderním vybavením jak v oblasti technologie navíjení, tak v oblasti strojního obrábění. Celá ČR.

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

KonekTel, a.s.

Společnost KonekTel, a.s. se sídlem v Pardubicích - Popkovicích je předním poskytovatelem služeb v oblasti radiostanic, vysílaček a radiových sítí. Společnost se specializuje na opravy a servis zařízení od renomovaných značek jako je Motorola, Kenwood, Vertex a další. Nabízí kompletní sortiment vybavení včetně převaděčů, antén, baterií a dalšího příslušenství. KonekTel, a.s. je odborníkem na systémy jako je Mototrbo a TETRA a také poskytuje technologie rádiových pojistek a rádiového zabezpečení. Společnost se rovněž specializuje na opravy a revize anténních systémů a také se stará o údržbu telekomunikačních zařízení.

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.