Jindřich Mrovec

Radkov, Radkov, 74783
Moravskoslezský kraj

Kontejnerová doprava Pronájem kontejneru Zajišťujeme odvoz stavebních i jiných odpadů, dovoz materiálů - písky, štěrky, betony, palivové dřevo a další. K dispozici máme kontejnerová vozidla s užitečnou hmotností 8t a široké spektrum kontejnerů v dostatečném množství. Objednat lze telefonicky, vaši objednávku vyřídíme zpravidla do 24 hodin. Jako firma máme za smluvní partnery veškeré dodavatele surovin i odběratele odpadů, tzn. pokud potřebujete fůru betonu či písku, nemusíte nutně kontaktovat navíc betonárku, pískovnu či sládku odpadu. Valník - plato Pro převoz materiálu na paletách, materiálu atypických rozměrů (lešení, dřevěné trámy desky, ocelové konstrukce a tyče). Dále nabízíme dodání a rozvoz palet. Dřevěné euro palety, dále dřevěných atyp. palet dle požadavku a rozměrů. Radkov Vítkov Opava Odvoz sutin, komunálního odpadu Doprava a prodej písku, štěrku a pod. Doprava paletového zboží Převoz pracovních strojů Doprava a prodej palivového dřeva Doprava trámů a desek

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Luděk Keszeli - KL-MONT

Prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, podlahového topení, průmyslového chlazení a infrazářičů po celé ČR i SR. Chlazení a vytápění - záruční i pozáruční servis. Opravy a rekonstrukce chladících zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Miroslav Digaňa

Provozujeme nákladní přepravu do 3,5 t, čistíme interiér vozu, obnovíme lak vašeho vozidla.

Jiří Ort

Svým zákazníkům nabízíme vodoinstalační a topenářské práce, revize plynu, rekonstrukce koupelen i montáže topení a plynovodů.

Stanislav Gežo

Společnost Stanislav Gežo se sídlem v Boskovicích je odbornou firmou zaměřenou na instalatérské práce. S dlouholetou zkušeností a kvalifikovanými instalatéry nabízíme komplexní služby v oblasti instalací vodovodních, topenářských a plynových systémů. S důrazem na spolehlivost a preciznost splňujeme veškeré potřeby našich zákazníků a poskytujeme profesionální a rychlé řešení. S námi máte jistotu, že vaše instalace budou prováděny s maximální pečlivostí a dodržením všech příslušných předpisů a standardů.

K.O.S.- plastic, spol. s r.o.

Zabýváme se prodejem bezúdržbových plastových profilů (využitelných na oplocení, pergoly, lavičky), tyčkových plotů, plastových zatravňovacích dlaždic, obrubníků, záhonových chodníků a dalších plastových výrobků. Od roku 2014 jsme rozšířili předmět své činnosti o montáž plastových plotů včetně souvisejících zámečnických a stavebních prací. Dalším předmětem naší činnosti je přeprava zboží pomocí nákladních automobilů MAN s hydraulickým čelem a DAF o ložné délce 8,5m

Jiří Voseček

Firma provádí demolice a bourací práce.

INSTAMA, s.r.o.

Naše firma provádí instalatérské a topenářské práce.

David Lacina

Nabízíme veškeré vodoinstalatérské práce a topenářské práce,dodávky a poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie,výpočty a návrhy topných systémů,servis sanitární techniky,čištění odpadů elektrickým čističem,montáže a výměny vodoměrů, rekonstrukce koupelen na klíč,asanace studní,čerpání zatopených sklepů a pod, výměny stoupaček, rozvody stlačeného vzduchu,zpracovávání projektů tepelných čerpadel, jádrové vrtání do průměru 108 mm, čištění odpadů elektrickým pérem a další.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.