Zdeněk Vokolek

Břežany I 65, Břežany, 28002
Česká Republika

Nabízím velmi široké portfolio prací. Ať už potřebujete realizovat novou stavbu, nebo rekonstrukci rodinného domu, jsem Vám k dispozici. Velmi často provádíme rekonstrukce bytových jader. Bytová jádra rekonstruuji včetně bouracích prací, instalatérských prací a obkladačských prací. Disponuji také menší autodopravou, takže veškerý sypký materiál, nejčastěji písek a štěrk si na stavbu dopravím sám.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Šváb

Jsem hodinový manžel. NABÍZÍM SPOLEHLIVÉ SLUŽBY V OBLASTI DROBNÝCH PRACÍ A OPRAV V DOMÁCNOSTI – V BYTĚ ČI NA CHATĚ. Dodání a instalace zařízení pro příjem signálu pozemní TV (DVB-T/T2) a satelitní TV pro pro jednoho uživatele i pro celý domovní komplex.

SYTYS.cz s.r.o.

Realizujeme výstavbu a rekonstrukci silnic,parkovišť,chodníků a dalších zpevněných ploch, cyklostezek,polních a lesních cest,zemní práce a terénní úpravy revitalizace městských parků, ulic, náměstí.Výstavba, rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí měst a obcí vč. přípojek, protipovodňová opatření, hydrotechnické stavby, úprava koryt vodních toků provádění betonových monolitických konstrukcí, inženýrských objektů, zdí a retenčních nádrží, pozemní stavitelství – občanské a průmyslové stavby

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

DIAMANT UNIPOOL s.r.o.

Jsme výrobcem bazénů a bazénového zastřešení. Zaměřujeme se na vysokou kvalitu našich bazénů a zastřešení.

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Stanislav Gežo

Společnost Stanislav Gežo se sídlem v Boskovicích je odbornou firmou zaměřenou na instalatérské práce. S dlouholetou zkušeností a kvalifikovanými instalatéry nabízíme komplexní služby v oblasti instalací vodovodních, topenářských a plynových systémů. S důrazem na spolehlivost a preciznost splňujeme veškeré potřeby našich zákazníků a poskytujeme profesionální a rychlé řešení. S námi máte jistotu, že vaše instalace budou prováděny s maximální pečlivostí a dodržením všech příslušných předpisů a standardů.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.