Atelier T&F, s.r.o.

Květná 477/29, Moravany, 66448
Jihomoravský kraj

Architektonicko - inženýrský projekční atelier. Hlavní činností je architektonická tvorba, projekční a inženýrská činnost (zpracování architektonických studií, projektová dokumentace pozemních staveb, studie a projekty interiérů). Dále zajišťujeme inženýrskou činnost, technický dozor investora, návrhy jednotlivých částí staveb (řemesel), statická posouzení a rozpočtové práce. Komplexní projektové služby investorovi zajišťujeme včetně získání územního rozhodnutí či stavebního povolení.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

PROJEKTSTUDIO EUCZ, s.r.o.

Zaměřujeme se na zpracování a dodávku veškerých projekčních prací souvisejících s investiční činností. Jsme tým, který sestává ze zkušených profesionálů z oblastí architektury, stavebního inženýrství, designu a grafiky. PROJEKTSTUDIO bylo založeno v roce 1992.

Ing. Jana Kurzová

Nabízím architektonickou činnost: zajišťuji stavební projekty na rodinné domy, projekty na rekonstrukce, projekty na přístavby a veškeré projekty potřebné k realizaci, jsem schopná zajistit.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Ing. Jiří Červený

Cihlářská 743/58, Plzeň - Litice, 32100

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

Profiaqua s.r.o.

Kanalizace, projekty kanalizací, čistírny odpadních vod.

Atelier GHM, v.o.s.

Atelier GHM, v.o.s., sídlící v Opavě - Předměstí, je specializovanou společností zabývající se projektovou činností a poskytováním architektonických a inženýrských služeb. Naše profesionální tým projektantů se zaměřuje na tvorbu projektové dokumentace a návrhů pro různé typy staveb a rekonstrukcí. Jsme odborníci na projekty domů, interiérů a rekonstrukční práce. S našimi schopnostmi v oblasti projektových prací vám pomůžeme získat stavební povolení a efektivně řídit váš projekt od začátku až do konce. Naše společnost je synonymem pro kvalitu, preciznost a inovaci ve stavebnictví.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.