JAS ENERGO CZ, s.r.o.

Anglická 14, Šumperk, 78701
Olomoucký kraj

Elektroinstalace NN, elektroinstalace VN, rozvaděče, dodávka montáž kompletů kotelen, vzduchotechnik, kogenerací, projekce, dodávka a montáž náhradních zdrojů, dodávk a montáž struktur. kabeláží, EPS, EZS, detekce plynů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jan Kaplan

Nabízíme kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce jak v oblasti silnoproudu tak i slaboproudu. Domácí a průmyslové elektroinstalace. Rozvody datových linek. Kompletní rozvody eletřiny, kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy, rekonstrukce starých elektroinstalací atd.

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

Jiří Piňos

V oblasti průmyslových podlah se pohybujeme již od roku 2003. V projektových pracích od roku 2003. V provádění fasádních prací od roku 2009. Zkušenosti s prováděním průmyslových podlah jsou zúročeny více než 200.000 m2 již realizovaných ploch. Vzhledem k velikosti firmy jsme schopni provádět průmyslové podlahy v denním záběru až 2000 m2 a to v rámci celé ČR.

Atelier GHM, v.o.s.

Atelier GHM, v.o.s., sídlící v Opavě - Předměstí, je specializovanou společností zabývající se projektovou činností a poskytováním architektonických a inženýrských služeb. Naše profesionální tým projektantů se zaměřuje na tvorbu projektové dokumentace a návrhů pro různé typy staveb a rekonstrukcí. Jsme odborníci na projekty domů, interiérů a rekonstrukční práce. S našimi schopnostmi v oblasti projektových prací vám pomůžeme získat stavební povolení a efektivně řídit váš projekt od začátku až do konce. Naše společnost je synonymem pro kvalitu, preciznost a inovaci ve stavebnictví.

Jiří Ort

Svým zákazníkům nabízíme vodoinstalační a topenářské práce, revize plynu, rekonstrukce koupelen i montáže topení a plynovodů.

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

JITRO - Industrious s.r.o.

Hlavní náplní naší práce jsou instalatérské, topenářské a plynařské práce. Provádíme montáže tepelných čerpadel, podlahového a ústředního topení, vodo a plynoinstalace, domovní a bytové kanalizace a revize plynových zařízení. Naši činnost jsme započali v roce 1997.

Luděk Keszeli - KL-MONT

Prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, podlahového topení, průmyslového chlazení a infrazářičů po celé ČR i SR. Chlazení a vytápění - záruční i pozáruční servis. Opravy a rekonstrukce chladících zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

Václav Čacký

Realizuji elektro revize, revize elektroinstalace, hromosvodů, strojů a další bez omezení napětí v prostředí s i bez nebezpečí výbuchu

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.