ILSA S.R.O.

Prácheň 234, Kamenický Šenov, 47114
Liberecký kraj

1) výroba dekorativních předmětů ze dřeva a kovu, svářečské práce (nerez a hliník). 2) finanční poradenství, zprostředkování pojištění, oddlužení dle zákona. 3) služby pro rodinu a dům, výpomoc seniorům, hlídání dětí, zajištění všeho na co nezbývá čas (zajištění vstupenek na kulturní akce, zajištění dárků pro Vaše blízké či zajistíme opraváře, zahradníka, úklid atd.) Tyto služby zajistíme i v německém jazyce ( doprovod do Německa na úřady, nákupy, či hlídání dětí v NJ a pomoc seniorům v NJ.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Zdeněk Matyšek

Výroba a montáž zimních zahrad, bazénových hal, atypických konstrukcí, hliníkových oken a dveří. Montáž stínících markýz. Výměny poškozených skel, servis okenních kování.

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

DECZMAN A.I. a.s.

Dovoz automobilů ze zahraničí, úvěry a leasing, STK + registrace na SPZ, pojištění vozidel.

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

QUICK - SERVIS, spol. s r.o.

Brodská 26, Příbram V-Zdaboř, 26101

FSO s.r.o.

Mezírka 750/13, Brno-střed, Veveří, 60200

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

ŘEZÁČ & PEŠTOVÁ s.r.o.

Antala Staška 1670/80, Praha 4 - Krč, 14000

Vyčistíme.to s.r.o.

Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace. Odstraníme skvrny i zápach, to vše nejlepší technologií i nejšetrnějšími přípravky.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.